Népi játékok – elmélet, gyakorlat, módszertan B/2020/000139

15.000 Ft

Kategória:

Leírás

A népi játékok – elmélet, gyakorlat, módszertan című rövid online képzésünk azoknak szól, akik szeretnének a népi játékok témakörében elmerülni, és mindezt otthonról, kényelmesen, saját tempóban tennék meg. A képzési anyag prezentációkból, videókból és számos szakmai cikkből áll. A Pompás Napok módszertana a népmese és a néphagyomány többi elemének (népdal, népi játék, szokás, találós kérdés) összesodrásán alapszik, így megerősítve a népmese mondanivalóját. Ebből a szemléletből emeltük most ki a népi játékokról szóló elméleti hátteret, gyakorlati példákat és ötleteket.

A képzés teljes egészében online, amelynek végén 15 kreditről szóló igazolást állítunk ki, amennyiben a résztvevő el tudja számolni a pedagógustovábbképzésben kötelezően gyűjtendő krediteken belül, a nem akkreditált kreditek terhére (az összes kredit 25%-a).

A tanfolyam a 45 kredites Népmese-foglalkozások tervezése a Pompás Napok módszertanával című “nagyképzés” egyes részeit tartalmazza. Ismétlési lehetőséget is nyújthat ez a mini-tanfolyam azok számára, akik már elvégezték 45 vagy 30 kredites képzéseinket, de szívesen idéznék fel a népi játékokról tanultakat. Ez esetben biztosítjuk a lehetőséget az ismétlésre kedvezményes áron.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Népi játékok – elmélet, gyakorlat, módszertan B/2020/000139” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük