Népmese-foglalkozások tervezésének módszertana a Pompás Napok szemléletével az óvodában és alsó tagozatban – akkreditált online képzés A/9807/2020,B/2021/002317

(9 vásárlói értékelés)

45.000 Ft

Kategória:

Leírás

45 órás és 45 kredites, az Oktatási Hivatal által akkreditált továbbképzés!

Tanfolyamunk a népmesék, népi játékok, népdalok és a tárgyalkotás ötvözésének lehetőségeit tárja fel. A következő témákat fejtjük ki a továbbképzés során:

Népmesék

Népi játékok

Népdalok

Tárgyalkotás

Pompás Napok módszertan

A modulokon belül leckék vannak, a tanfolyam során összesen 43 leckével fogsz találkozni, amelyeknek a végén játékos feladatok, néha komolyabbak is várnak Rád, és azokat megoldva tudsz továbblépni.

Videók, prezentációk, dokumentumok, képek és idézetek… változatos tananyagokkal várunk!

A tanfolyam elvégzésére a kezdéstől számított 12 hét áll rendelkezésedre, így saját tempóban tudsz haladni és lehetőséged van az egyes leckékben elmélyedni.

Azokat, akik kaptak már tanúsítványt akkreditált Pompás Napok képzésen, szeretettel várjuk kedvezményes áron! Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a pompasnapok@pompasnapok.hu oldalon.

A képzés mellé ajánljuk a pompasnapok.blog.hu oldalon elérhető 300+ cikkünket!

Népmese-foglalkozások tervezésének módszertana a Pompás Napok szemléletével az óvodában és alsó tagozatban – akkreditált online képzés A/9807/2020,B/2021/002317 termékről 9 értékelés

 1. Kárpáti Szilvia (megerősített tulajdonos)

  Számomra nagyon inspiráló volt a képzés. Bár gyakorlott mesemondónak tartom magam, hálás vagyok, hogy új utakat, lehetőségeket is megnyitottatok számomra.

  Pompás módszertanotokat , óvodapedagógusként, mesemondóként is hasznosítom majd és hirdetem kollégáim körében, hogy ők is ismerkedjenek meg vele.

  Úgy érzem, ez a kezdet. Minél jobban elmélyülök a népi gyermekjátékok, népdalok és  népmesék összefonódó szálainak felfedezésében, annál jobban érzem, hogy milyen keveset is tudok valójában.

  Köszönöm, hogy megmutattátok nekem, hogy elindítottatok egy új felfedezésben!

  Jó munkát, kitartást és sok erőt kívánok pompás küldetésetekhez!

 2. F. Ildikó

  Kedves Pompás Napok Oktató Csapata! A képzés elvégzése alatt nagyon jól éreztem magam. A munkatempómat én választhattam meg, és azonnali visszajelzéseket kaptam tőletek. Az ismeretanyag jól szerkesztett, és jó néhány új mondókával és mesével bővült a repertoárom. A mesélésben sokkal bátrabb leszek a jövőben, mert most már tudom, hogy a népi kultúra elemeinek “összesodrása” segít a mese mondanivalóját megérteni. Köszönettel: Ildikó

 3. V.H. Szilvi

  Nagyon örömmel fogadtam a lehetőséget, hogy online is elvégezhetem ezt a képzést. Sok- sok tudással és ötlettel gazdagodtam a tanfolyam során amelyeket munkám során örömmel fogok hasznosítani. Igyekszem az itt szerzett tudással még színesebbé és pompásabbá tenni a foglakozásaimat az óvodában a csoportomba járó gyermekek számára. Munkám során eddig is jelen volt az élőszavas mesélés de most még jobban megerősödött benne az az érzés, hogy ez nélkülözhetetlen a mai felnövekvő generáció számára. Számomra a mese a népi játék , népdal, néptánc és a tárgyalkotás elválaszthatatlan egységet alkotnak. Segítségetekkel azt érzem, hogy egyre jobban, tudatosabban összetudom kapcsolni ezen területeket. Maga a képzés számomra egy tökéletes, jól felépített, érthető képzés volt. Gördülékenyen tudtam haladni az egyes részekkel ha esetleg kicsit hosszabb időt kellett várnom a válaszra, hogy tovább tudjak lépni akkor jeleztem felétek és már orvosoltátok is a problémát. Nagyon hálás vagyok a jó Istennek, hogy felétek terelt és Nektek is Bogi és Rebeka, hogy megosztjátok velünk mindazt azt a tudást és szeretetet amivel ti rendelkeztek. Azt hiszem vagy inkább tudom, hogy igen sokat fogok még tőletek tanulni. 🙂 Szeretettel ölellek Benneteket: Szilvi

 4. S.R. Elvira

  Nagyon köszönök mindent! Egy óriási barangolásként éltem meg ezt a képzést. Tele élménnyel, kihívással. Sokszínű volt, élményszerű. Nem csak az elméletben lehetett elmélyülni, hanem kaptam igazi gyakorlati segítséget, jó példát, ötleteket is. Lendületet adott az előttem álló évhez, és várom, hogy kipróbáljak sok mindent a tanultakból. Nem bánom egyetlen percét sem, amit erre időben ráfordítottam! Köszönöm!!!

 5. P. Mária

  Nagyon érdekes, fantasztikusan felépített képzés volt. Alig vártam már, hogy tovább léphessek és új ötleteket, tudást gyűjthessek.

 6. H.B. Edina

  A videós anyagokat éreztem közel magamhoz, hisz gyakorlatban sokkal jobban magáévá teszi az ember. Köszönöm a sok új ötletet és a rengeteg anyagot. Tartalmas, színvonalas továbbképzés volt.

 7. Győri Zsófi

  Kedves mesés Csapat! Kiszínezte az őszömet ez az izgalmas képzés! Rengeteg új ötletet kaptam mesék, játékok, mondókák terén és arra is, hogyan lehet ezeket hasznosan összekapcsolni. Mozgásterapeutaként rá vagyok szorítva, hogy folyamatosan töltekezzek és mindig vigyek valami újdonságot, ami motiválja a gyerkőcöket a mozgásra. Köszönöm szépen az inspirációt! Üdvözlettel: Győri Zsófi

 8. T. Klaudia

  A Pompás Napok Népmese-foglalkozások módszertana képzés hihetetlenül érdekes! Otthonról könnyen elvégezhető, időbeosztást tekintve rugalmasan összeegyeztethető a hétköznapi teendőkkel, online otthonoktatással. A legjobban az tetszett, hogy feleleveníthettem az eddigi tudásom a népi játékok, mondókák, népdalok terén, de számos új ismerettel gazdagodtam, melyeket alig várom, hogy kipróbáljak, amikor ismét személyesen találkozhatok a tanulóimmal. Ez a módszertan egy teljesen más irányba tereli a népmese feldolgozásról kialakított eddigi összképet, tanítói szemmel. Jó érzéssel tölt el, hogy megismerhettem ezt, ezzel tudásom gyarapítva és közelebb kerülve a népmesék és folklór világához. Az én nézeteimet is egy szorosabb kötéllel összefonta a népmese világával. Köszönöm!
  Klaudia-Kármen

 9. T. N. Krisztina

  Mindig kíváncsian vártam a következő leckét. Tetszett elejétől a végig a tananyag felépítése. Tetszett, hogy videó formában részese lehettem a gyakorlati megvalósításoknak. Örültem, hogy a képzés során nem arra voltak kíváncsiak, mit nem, hanem arra, hogy mit tudok. A feladatok munka mellett (és három gyerkőc mellett is) könnyen megoldhatók voltak.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük