Népmese-foglalkozások tervezésének módszertana a Pompás Napok szemléletével az óvodában és alsó tagozatban – akkreditált online képzés A/9807/2020,B/2020/000139

(1 vásárlói értékelés)

45.000 Ft

Kategória:

Leírás

45 órás, Oktatási Hivatal által akkreditált továbbképzés!

Tanfolyamunk a népmesék, népi játékok, népdalok és a tárgyalkotás ötvözésének lehetőségeit tárja fel. A következő témákat fejtjük ki a továbbképzés során:

Népmesék

Népi játékok

Népdalok

Tárgyalkotás

Pompás Napok módszertan

A modulokon belül leckék vannak, a tanfolyam során összesen 43 leckével fogsz találkozni, amelyeknek a végén játékos feladatok, néha komolyabbak is várnak Rád, és azokat megoldva tudsz továbblépni.

Videók, prezentációk, dokumentumok, képek és idézetek… változatos tananyagokkal várunk!

A tanfolyam elvégzésére a kezdéstől számított 12 hét áll rendelkezésedre, így saját tempóban tudsz haladni és lehetőséged van az egyes leckékben elmélyedni.

Azokat, akik kaptak már tanúsítványt akkreditált Pompás Napok képzésen, szeretettel várjuk kedvezményes áron! Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a pompasnapok@pompasnapok.hu oldalon.

Népmese-foglalkozások tervezésének módszertana a Pompás Napok szemléletével az óvodában és alsó tagozatban – akkreditált online képzés A/9807/2020,B/2020/000139 termékről 1 értékelés

 1. Kárpáti Szilvia (megerősített tulajdonos)

  Számomra nagyon inspiráló volt a képzés. Bár gyakorlott mesemondónak tartom magam, hálás vagyok, hogy új utakat, lehetőségeket is megnyitottatok számomra.

  Pompás módszertanotokat , óvodapedagógusként, mesemondóként is hasznosítom majd és hirdetem kollégáim körében, hogy ők is ismerkedjenek meg vele.

  Úgy érzem, ez a kezdet. Minél jobban elmélyülök a népi gyermekjátékok, népdalok és  népmesék összefonódó szálainak felfedezésében, annál jobban érzem, hogy milyen keveset is tudok valójában.

  Köszönöm, hogy megmutattátok nekem, hogy elindítottatok egy új felfedezésben!

  Jó munkát, kitartást és sok erőt kívánok pompás küldetésetekhez!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük