Extra kiadványokkal – Hogyan meséljek fejből és szívből képzés B/2020/000139

22.500 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

A Hogyan meséljek fejből és szívből? – Bátorító online tanfolyam szülőknek és pedagógusoknak kibővített változata 4 EXTRA elektronikus kiadványt is tartalmaz, amelyek kifejezetten jól támogatják a képzésen elsajátított új tudást. A képzés és kiadványok együttes értéke 24.500 forint. A képzéshez kapcsolódó elektronikus kiadványok: Mesés tervek hétről hétre, Mesetérképek gyűjteménye 1., Mesetérképek gyűjteménye 2., Pompás Mesekártyák.
A megvásárlás követően, a fizetés után az elektronikus kiadványokat a visszaigazoló e-mailből fogod tudni letölteni.

A képzésről:
20 órás, 100% online képzésünk anyagát úgy állítottuk össze, hogy a résztvevők bátorítást és sok praktikus tanácsot kapjanak arról, hogy miként érdemes belevágni az élőszavas mesélésbe. Akár szülőként, akár pedagógusként, kulturális szakembereként, mesélni vágyó felnőttként is csatlakozhatsz.
Az elméleti részeket gyakorlati tippek, videó- és hang anyagok, valamint önálló feladatokat váltják egymást. Célunk, hogy néhány alapfoglom pontosítása mellett játékos és gyakorlatorientált megközelítéssel segítsük mindazokat, akik belevágnak a saját szavaikkal való mesemondásba. Azok, akik már fejből mesélnek reményeink szerint inspirációval és újabb ötlettekkel és praktikákkal gazdagodnak, illetve betekintést nyernek a Pompás Napok módszertanába, miszerint a nevelés játékkal és mesével lehetséges. A népi kultúra hagyományaiban gyökereik koncepciónk, így ezen a tanfolyamon is a népmeséket helyezzük a középpontba. Szeretnénk rámutatni arra, hogy mesélni mindenki szokott és tud is.
Tartalom:
Bevezető
Bátorító gondolatok
Állítások a mesélésről
Mesék és történetek
Gyakorlati videók 1.
Meseválasztás és korosztályi ajánlás
Gyakorlati videók 2.
Meseszöveg megismerése és feldolgozás
Mesei sztereotípiák: rögzült elemek, szóképek és szóösszetételek
Mesekezdő és mesezáró formulák használata és gyűjteménye
Gyakorlati videók 3.
Mesetérkép és mesekártya
A képi gondolkodásról játékosan
A figyelem megtartása mesélés közben
Top 20 mese
+ Mesetár a tanfolyam tematikájához kapcsolódó meseszövegekkel.
Jelentkezés: Vásárold meg itt a webshopban a Hogyan meséljek fejből és szívből? – Bátorító online tanfolyamot!
Fizetés: Fizethetsz PayPal-lal vagy banki utalással.

  • Ha PayPal-t választasz, a rendszer azonnal odairányít a fizetéshez, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt és egy számlát.
  • Ha a banki utalást választod, a rendszer küld neked egy e-mailt a megrendelésről és kapsz egy számlát is. (Kérjük, a spam mappát is nézd meg, ha nem találnád.) A számlán megtalálod az utalási adatokat.

Tanfolyam kezdés: A pénzügyi tranzakció lezárulása után egyből kezdheted (bármikor) a tanfolyamot és saját időbeosztásod szerint haladhatsz.
Kiadványok letöltése: A pénzügyi tranzakció lezárulása után értesítő e-mailt kapsz. Ebből az e-mailből fogod tudni letölteni az elektronikus kiadványokat.
Konzultálás: A tanfolyam során 1 virtuális, csoportos konzultációra lesz lehetőséged, annak érdekében, hogy felmerülő kérdéseidre választ adhassunk, segítsük személyes megélésed és meséléssel kapcsolatos felvetéseidre reagálhassunk.
Igazolás: A tanfolyam során néhány játékos feladatot találsz és csupán 1 kérdéskörnél kell választ adnod és 1 kreatív záró feladatot elvégezned. Az oktató jóváhagyása után már csak adminisztratív teendőid lesznek, majd kiállítjuk a igazolás. Amennyiben pedagógusként veszel rész és el tudod számolni a pedagógustovábbképzésben kötelezően gyűjtendő krediteken belül, 20 kreditről szóló igazolást állítunk ki számodra. Ezeket a nem akkreditált kreditek terhére (az összes kredit 25%-a) tudod elszámolni.

Csatlakoznál? Görgess az oldal tetejére és máris kosárba teheted a termékcsomagot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Extra kiadványokkal – Hogyan meséljek fejből és szívből képzés B/2020/000139” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük