Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A tanfolyam során 15 leckében találod tudásunk legjavát.
Úgy gondoljuk, ha most vágsz bele ebbe a kalandba, akkor hasznos támpontokat fogsz találni a fogalmak kibontásánál, a meseválasztás témakörében és a videó- és hanganyagokban.
A gyakorló mesélők inspirációkat kaphatnak és megerősítést a jó gyakorlatok terén, miközben betekintést nyerhetnek a Pompás Napok koncepciójába is, amely alapja a népmese-foglalkozások tervezésének.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Bevezető – Hogyan meséljek fejből és szívből? Bátorító gondolatok – Hogyan meséljek fejből és szívből? Állítások a mesélésről – Hogyan meséljek fejből és szívből? Mesék és történetek – Hogyan meséljek fejből és szívből? Gyakorlati videók 1. – Hogyan meséljek fejből és szívből? Meseválasztás és korosztályi ajánlás – Hogyan meséljek fejből és szívből? Gyakorlati videók 2. – Hogyan meséljek fejből és szívből? Meseszöveg megismerése és feldolgozás – Hogyan meséljek fejből és szívből? Mesei sztereotípiák: rögzült elemek, szóképek és szóösszetételek – Hogyan meséljek fejből és szívből? Mesekezdő és mesezáró formulák használata és gyűjteménye – Hogyan meséljek fejből és szívből? Gyakorlati videók 3. – Hogyan meséljek fejből és szívből? Mesetérkép és mesekártya – Hogyan meséljek fejből és szívből? A képi gondolkodásról játékosan – Hogyan meséljek fejből és szívből? A figyelem megtartása mesélés közben – Hogyan meséljek fejből és szívből? Top 20 mese – Hogyan meséljek fejből és szívből?