ÉrzelMesék táborvezetői képzés B/2020/000139

(1 vásárlói értékelés)

35.000 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

 
Várjuk szeretettel azokat a szakembereket, akik szeretnének az érzelmek és mesék összekapcsolásában képződni, konkrét ötleteket kapni. A képzés azon túl, hogy módszertani megújulást nyújt, segítséget és lehetőséget ad ahhoz, hogy ÉrzelMesék címmel tábort tarthass. Ehhez minden szükséges muníciót megkapsz (eszközcsomag és tematika, sok-sok ötlettel). A táborvezetői képzés távoktatás formájában fog zajlani. A leckéket online oktatási felületünkön érheted el, ott tudsz majd leckéről leckére haladni, feladatokat megoldani. NEM KÖTELEZŐ tábort tartanod, jelentkezhetsz akkor is, ha módszertani megújulásra vágysz. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Kérdés esetén keress minket a [email protected] e-mail címen vagy a +3670/9478609 telefonszámon. A táborvezetői képzés díja: 35.000 Ft, amely tartalmaz egy ajándék letölthető, módszertani kiadványcsomagot is.
További fontos információk:
A képzés tartalmáról:  A képzés során néhány elméleti lecke mellett főként gyakorlati leckékkel fogsz találkozni. Összesen 6 népmese teljes feldolgozását adjuk át, amiből ötöt kell kiválasztanod a saját táborodba. Videók és írásos anyagok, fotók színesítik a tanfolyamot, hogy minél inkább élmény legyen az online tanulás. A képzésben résztvevő szakemberekről: – Dr. Deák-Zsótér Boglárka, néptáncpedagógus, komplex mozgásfejlesztő és Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterapeuta – Kormos Rebeka, hagyományos mesemondó, Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterapeuta A képzés időtartamáról: Online képzés, amely saját időbeosztás szerint végezhető. Az év bármely szakában elvégezhető. A képzésre való jelentkezés határidejéről: A képzésre való jelentkezés folyamatos. A vizsga módjáról: Minden lecke végén hosszabb-rövidebb feladatok biztosítják a következő leckére való felkészülést (pl. meseelemzés különböző szempontok alapján), így a vizsga az összes feladatból összefűzött dokumentum benyújtása lesz. Nem kell hát aggódnod! 🙂 Mire jogosít fel pontosan a képzés elvégzése? Az ÉrzelMesék tábor megtartására 2023-ban – valamint a következő években is – 3 alkalommal.  A képzés azonban ennél többet nyújt, hiszen széles módszertani tudást és sok ötletet ad, amely a későbbiekben is inspricáióként szolgálhat. Ha 3-nál több alkalommal szeretnél ÉrzelMesék tábort tartani, kérjük, jelezd és megbeszéljük a részleteket! Jár-e tábortartási kötelezettséggel a képzés elvégzése? A képzést akkor is elvégezheted, ha nem szeretnél tábort tartani, csupán érdekel a téma és esetleg majd más formában használnád a munkádban.

ÉrzelMesék táborvezetői képzés B/2020/000139 termékről 1 értékelés

  1. Popovicsné Gyenge Judit (megerősített tulajdonos)

    Nagyszerű , nem csak táborozáshoz, hanem a mindennapokban is használható képzés. Az egyéni haladási lehetőség még vonzóbbá teszi , bár annyira magával sodornak a leckék, hogy inkább az elmélyítésre kell figyelni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük