Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

2022 áprilisában elindítjuk ÉrzelMesék táborvezetői képzésünket! Várjuk szeretettel azokat a szakembereket, akik szeretnének 2022 nyarán ÉrzelMesék címmel tábort tartani és ehhez minden szükséges muníciót megkapni (eszközcsomag és tematika, sok-sok ötlettel). A táborvezetői képzés távoktatás formájában fog zajlani. A leckéket online oktatási felületünkön érheted el 2022 április elejétől, ott tudsz majd leckéről leckére haladni, feladatokat megoldani. Április végén és május végén szervezünk egy online találkozót a zoom felületén, amely körülbelül 90 perces konzultáció lesz a képzéshez kapcsolódóan. A sikeres teljesítéshez a két alkalomból az egyiken kötelező a részvétel. A konzultáció időpontjait hamarosan közzétesszük. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Kérdés esetén keress minket a pompasnapok@gmail.com e-mail címen vagy a +3670/9478609 telefonszámon. A táborvezetői képzés díja: 35.000 Ft, amely tartalmaz egy ajándék módszertani csomagot is. 

További fontos információk:

A képzés tartalmáról: 

A képzés során néhány elméleti lecke mellett főként gyakorlati leckékkel fogsz találkozni. Összesen 6 népmese teljes feldolgozását adjuk át, amiből ötöt kell kiválasztanod a saját táborodba. Videók és írásos anyagok, fotók színesítik a tanfolyamot, hogy minél inkább élmény legyen az online tanulás. Két alkalommal tartunk online konzultációt, így amennyiben szeretnél ÉrzelMesék tábort tartani az egyiken kötelező a részvétel (ha csupán érdeklődésből végezted el a képzést, akkor nem kötelező a konzultáció, de természetesen szívesen látunk). A konzultációk időpontját április elején fogjuk közzétenni, és természetesen igyekszünk úgy szervezni, hogy senki ne maradjon ki.

A képzésben résztvevő szakemberekről:
– Dr. Deák-Zsótér Boglárka, néptáncpedagógus, komplex mozgásfejlesztő és Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterapeuta
– Kormos Rebeka, hagyományos mesemondó, Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterapeuta

A képzés időtartamáról:
Online képzés, amely április elejétől kezdődően saját időbeosztás szerint végezhető. Az online leckék befejezésének határideje: május 31.

A képzésre való jelentkezés határidejéről:
Május elejéig folyamatosan lehet majd jelentkezni.

A vizsga módjáról:
Minden lecke végén hosszabb-rövidebb feladatok biztosítják a következő leckére való felkészülést (pl. meseelemzés különböző szempontok alapján), így a vizsga az összes feladatból összefűzött dokumentum benyújtása lesz. Nem kell hát aggódnod! 🙂

Mire jogosít fel pontosan a képzés elvégzése?
Az ÉrzelMesék tábor megtartására 2022-ben – valamint a következő években is – 3 alkalommal.  A képzés azonban ennél többet nyújt, hiszen széles módszertani tudást és sok ötletet ad, amely a későbbiekben is inspricáióként szolgálhat. Ha 3-nál több alkalommal szeretnél ÉrzelMesék tábort tartani, kérjük, jelezd és megbeszéljük a részleteket!

Jár-e tábortartási kötelezettséggel a képzés elvégzése?
A képzést akkor is elvégezheted, ha nem szeretnél tábort tartani, csupán érdekel a téma és esetleg majd más formában használnád a munkádban.

Bevezető – ÉrzelMesék táborvezetői képzés Az Érzelmesék Tábor céljai, felépítése és vezetése A ÉrzelMesék tábori tematika összeállításának szempontjai Hogyan meséljünk szívből (és fejből)? Rövid áttekintés az érzelmekről A fekete havas – ÉrzelMesék A teknőc élelmet szerez – ÉrzelMesék A fiú és az üres virágcserép – ÉrzelMesék Az aranypálca – ÉrzelMesék A kő meg a kocsisok – ÉrzelMesék Derék Jankó meg a kemény kenyér – ÉrzelMesék Játékötletek az ÉrzelMesék Tábor vezetőinek Összegzés Vizsgafeladat