Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Várjuk szeretettel azokat a szakembereket, akik szeretnének az érzelmek és mesék összekapcsolásában képződni, konkrét ötleteket kapni. A képzés azon túl, hogy módszertani megújulást nyújt, segítséget és lehetőséget ad ahhoz, hogy ÉrzelMesék címmel tábort tarthass. Ehhez minden szükséges muníciót megkapsz (eszközcsomag és tematika, sok-sok ötlettel). A táborvezetői képzés távoktatás formájában fog zajlani. A leckéket online oktatási felületünkön érheted el, ott tudsz majd leckéről leckére haladni, feladatokat megoldani. NEM KÖTELEZŐ tábort tartanod, jelentkezhetsz akkor is, ha módszertani megújulásra vágysz. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Kérdés esetén keress minket a [email protected] e-mail címen vagy a +3670/9478609 telefonszámon. A táborvezetői képzés díja: 35.000 Ft, amely tartalmaz egy ajándék letölthető, módszertani kiadványcsomagot is. 

További fontos információk:

A képzés tartalmáról: 

A képzés során néhány elméleti lecke mellett főként gyakorlati leckékkel fogsz találkozni. Összesen 6 népmese teljes feldolgozását adjuk át, amiből ötöt kell kiválasztanod a saját táborodba. Videók és írásos anyagok, fotók színesítik a tanfolyamot, hogy minél inkább élmény legyen az online tanulás.

A képzésben résztvevő szakemberekről:
– Dr. Deák-Zsótér Boglárka, néptáncpedagógus, komplex mozgásfejlesztő és Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterapeuta
– Kormos Rebeka, hagyományos mesemondó, Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterapeuta

A képzés időtartamáról:
Online képzés, amely saját időbeosztás szerint végezhető. Az év bármely szakában elvégezhető.

A képzésre való jelentkezés határidejéről:
A képzésre való jelentkezés folyamatos.

A vizsga módjáról:
Minden lecke végén hosszabb-rövidebb feladatok biztosítják a következő leckére való felkészülést (pl. meseelemzés különböző szempontok alapján), így a vizsga az összes feladatból összefűzött dokumentum benyújtása lesz. Nem kell hát aggódnod! 🙂

Mire jogosít fel pontosan a képzés elvégzése?
Az ÉrzelMesék tábor megtartására 2023-ban – valamint a következő években is – 3 alkalommal.  A képzés azonban ennél többet nyújt, hiszen széles módszertani tudást és sok ötletet ad, amely a későbbiekben is inspricáióként szolgálhat. Ha 3-nál több alkalommal szeretnél ÉrzelMesék tábort tartani, kérjük, jelezd és megbeszéljük a részleteket!

Jár-e tábortartási kötelezettséggel a képzés elvégzése?
A képzést akkor is elvégezheted, ha nem szeretnél tábort tartani, csupán érdekel a téma és esetleg majd más formában használnád a munkádban.

Bevezető – ÉrzelMesék táborvezetői képzés Az Érzelmesék Tábor céljai, felépítése és vezetése A ÉrzelMesék tábori tematika összeállításának szempontjai Hogyan meséljünk szívből (és fejből)? Rövid áttekintés az érzelmekről A fekete havas – ÉrzelMesék A teknőc élelmet szerez – ÉrzelMesék A fiú és az üres virágcserép – ÉrzelMesék Az aranypálca – ÉrzelMesék A kő meg a kocsisok – ÉrzelMesék Derék Jankó meg a kemény kenyér – ÉrzelMesék Játékötletek az ÉrzelMesék Tábor vezetőinek Összegzés Vizsgafeladat