Öltözködés és viseletek a népmesékben

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

Öltözködés és viseletek a népmesékben - online képzés, B/2020/000139

9.000 Ft

Extra kiadványokkal - Öltözködés és viseletek a népmesékben - online képzés, B/2020/000139

11.500 Ft

8 kredites online képzésünkön a népmese és népi játékok, mondókák, dalok ötvözésével foglalkozunk az ÖLTÖZKÖDÉS és a VISELETEK témakört körüljárva, hiszen április 24-én ünnepeljük majd a Népviselet Napját, így akár mesésen is készülhettek erre a napra. A tanfolyam témáját azonban egész tanévben vagy táborokban is felhasználhatjátok majd, így mindenképpen érdemes jelentkezni.

A remek hangulat, sok nevetés mellett a mesékben való elmélyülés is része a Pompás Napok képzéseinek, nem lesz ez másképpen az online térben sem. A képzés első részében előadásokat, videókat, cikkeket és dokumentumokat küldünk önálló feldolgozásra. Ezeket saját tempóban tudod feldolgozni. A tanfolyam díjának befizetése után válnak elérhetővéa leckék.

Technikai szükséglet: a képzés folyamán ezen a weboldalon lesz elérhető a tananyag, amely semmilyen extra technikai szükségletet nem okoz.

A képzésről igazolást állítunk ki, amely 8 kredit értékben a nem akkreditált pontok terhére számolható el.

A tanfolyam elvégzésére 3 hét áll rendelkezésedre. A tanfolyamot bármikor elkezdheted és ha félbeszakítod, akkor később onnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.

A találkozásig ajánljuk a pompasnapok.blog.hu oldalon elérhető 300+ cikkünket!

Modulok

Egyéb leckék