Népmese-foglalkozások tervezésének módszertana a Pompás Napok szemléletével az óvodában és alsó tagozatban 45 órás otthon végezhető képzés

0/43 lecke befejezve (0%)

Tárgyalkotás modul

Tárgyalkotás – gyakorlati példák *

Nincs hozzáférésed ehhez a leckéhez

Kérjük, vásárold meg ezt a tanfolyamot, vagy jelentkezz be, ha már beiratkoztál rá, hogy hozzáférj a tanfolyam tartalmához.

3 hozzászólás a(z) “Tárgyalkotás – gyakorlati példák *” bejegyzéshez

 1. Szilágyi Judit avatar
  Szilágyi Judit

  Ezeket a tárgyakat magam is szoktam készíteni, mégis valamiben más egy-egy tárgy készítése. Köszönöm az ötleteket és a tanfolyam teljes anyagát ! Jó kis összefoglaló és hatalmas anyag ami a végére körvonalazódott.
  További jó munkát kívánok !

 2. Tóthné Fazekas Réka Anna avatar
  Tóthné Fazekas Réka Anna

  Az egész képzés hihetetlenül sokoldalú, rengeteget tanultam és már fél tucat könyvet ki is kölcsönöztem a könyvtárból. Imádtam az 5-ös fonást és a rongybaba készítést. Fantasztikus, nagyon szépen köszönöm nektek!

 3. Berényiné Farkas Erika avatar
  Berényiné Farkas Erika

  Igazán jól jött egy kis kreatívkodás, a munkám során is gyártom ezeket az eszközöket, na a papírgyöngyöt még sosem próbáltam, de a többivel márfoglalkoztam. Nagyon ötletes, érdekes a képzésetek. Minden pályakezdő óvodapedagógust ide irányítanék, mert teljesen átformálná a tevékenységekhez való felkészülésüket és értékrendjüket. ( kevesebben választják már a népmeséket)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük