Hogyan meséljek fejből és szívből? Bátorító online képzés pedagógusoknak és szülőknek B/2020/000139

15.000 Ft

Kategória:

Leírás

15 kredites, 100% online képzésünk anyagait e-mailben fogjuk küldeni Neked. A képzéshez 2 virtuális találkozó is kapcsolódik, ahol kérdéseket tehetsz fel és mi játékos feladatokkal (és egy kis elmélettel) készülünk, hogy még inkább elmélyítsük az önálló tanulás során magadévá tett tananyagot. A képzésben elméleti részeket, számos gyakorlati tanácsot és önálló feladatokat is találsz. Célunk, hogy bátorítsunk az élőszavas mesemondásra abban az esetben, ha még nem mertél belevágni, vagy ha minden alkalommal nehézségként éled meg. Amennyiben szoktál élőszóban (fejből) mesét mondani, abban az esetben is hasznos lehet a képzés, mert számos újabb ötlettel és praktikával gazdagodhatsz. 🙂

Az e-mailes tanagyaggal saját tempód szerint haladhatsz. A mostani képzéshez a zoom találkozók időpontjai: 2021. január 22. 18.30-20.00 és 2021. február 5. 18.30-20.00. Amennyiben nem alkalmas valamelyik időpont, úgy lesz lehetőség február végén, március elején is majd becsatlakozni (ezek az alkalmak később kerülnek kihirdetésre).

Jelentkezés: vásárold meg itt a webhsopban a Hogyan meséljek fejből és szívből? – Bátorító online képzést. Hogyan fizethetsz? PayPal-lal vagy banki utalással. Az egyiket válaszd ki a vásárlás során.

Ha PayPal-t választasz, a rendszer azonnal odairányít a fizetéshez, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt és egy számlát.

Ha a banki utalást választod, a rendszer küld neked egy e-mailt a megrendelésről és kapsz egy számlát is. (Kérjük, a spam mappát is nézd meg, ha nem találnád.) A számlán megtalálod az utalási adatokat.

A tananyagot e-mailben fogod megkapni.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogyan meséljek fejből és szívből? Bátorító online képzés pedagógusoknak és szülőknek B/2020/000139” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük