Extra kiadványokkal – Öltözködés és viseletek a népmesékben – online képzés, B/2020/000139

(1 vásárlói értékelés)

11.500 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

*FONTOS! Ha az átutalásos fizetési módot választod, akkor hamarosan küldünk Neked egy számlát az e-mail címedre és azon minden adatot megtalálsz majd az utaláshoz. Bármikor elkezdheted a képzést és az elvégzésére a kezdéstől számított 3 hét áll rendelkezésedre.

A képzésről

8 kredites online képzésünkön a népmese és népi játékok, mondókák, dalok ötvözésével foglalkozunk az ÖLTÖZKÖDÉS és a VISELETEK témakört körüljárva. A tanfolyam témáját a Népviselet Napjához, a Nemzeti Összetartozás Napjához, a Népmese Napjához is kapcsolhatod, de egész tanévben vagy táborokban is felhasználhatod majd. Kiegészítő kiadványokkal bővített a képzés anyaga, amelyek további módszertani lehetőségeket és foglalkozás tervet is biztosítani az otthon vagy intézményi feldolgozáshoz. A képzés és kiadványok együttes értéke 11.500 forint. A képzéshez kapcsolódó elektronikus kiadványok: Ruha teszi az embert – Mesegyűjtemény öltözködés témában Öltözékek, viseletek és hacukák – Népmese-foglalkozás Éves mesés tervező – Mesés tervek hétről hétre

A megvásárlás követően, a fizetés után az elektronikus kiadványokat a visszaigazoló e-mailből fogod tudni letölteni. A remek hangulat, sok nevetés mellett a mesékben való elmélyülés is része a Pompás Napok képzéseinek, nem lesz ez másképpen az online térben sem. A képzés első részében előadásokat, videókat, cikkeket és dokumentumokat küldünk önálló feldolgozásra. Ezeket saját tempóban tudod feldolgozni.

Tartalom:

1 MODUL: A képzés első részében előadásokat, videókat, cikkeket és dokumentumokat találsz. Ezeket saját tempóban tudod feldolgozni.

  • Átfogó bevezetés
  • A népmesékről
  • Az öltözködés téma lehetőségei
  • A népviseletekről

2 MODUL: Módszertani ismeretanyagból áll ez a rész. Ebben a részben is Te döntesz, hogy mikor végzed el a leckéket.

  • A Pompás Napok népmese-foglalkozás módszertana
  • Az öltözködés és viselet témához kapcsolható mesei fordulatok és motívumok
  • Kapcsolj hozzá tárgyalkotást! – ötletbörze

3 MODUL: Az első két modulba beépülő feladatok segítik majd a változatos feladatmegoldást. Egy kidolgozandó feladat vár rád, amelyet a gyakorlatban is hasznosítani tudsz majd, és ez lesz egyben a kredit pontok kiadásának előfeltétele is.

  • Gyakorlati megoldások
  • Népmese-foglalkozás tervezet az öltözködés és viseletek témában
  • Gyakorlati példák: népmesék, amelyek alkalmasak a téma feldolgozására

Technikai szükséglet: a képzés folyamán ezen a weboldalon lesz elérhető a tananyag, amely semmilyen extra technikai szükségletet nem okoz. A képzésről igazolást állítunk ki, amely 8 kredit értékben a nem akkreditált pontok terhére számolható el. A találkozásig ajánljuk a pompasnapok.blog.hu oldalon elérhető 300+ cikkünket!

Extra kiadványokkal – Öltözködés és viseletek a népmesékben – online képzés, B/2020/000139 termékről 1 értékelés

  1. Tóth. A.

    Nagyon jó volt a képzés és a hozzá fűtött kiadványok is! Köszönöm, hogy itt lehettem! Szemezek a mesemondó tanfolyammal is 😉

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük